Tarihçe

Okulumuz 1998 yılında eğitim ve öğretime başlamıştır.   Adını dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den alan okulumuz 4329 metrekare arsa üzerinde üç katlı 18 derslik ve tek binadan meydana getirilerek eğitim ve öğretime kazandırılmıştır. 3729 metrekarelik bahçesiyle öğrencilerin rahatlıkla hareket edebileceği ve çalışma yapacağı bir araziye sahiptir. Okulumuzun ön bahçesi son dönemde ağaç ve çiçeklerle donatılarak güzel ve hoş bir görünüme kavuşturulmuştur.

Okulumuz eğitim ve öğretim için 16 derslik ve 2  anasınıfı dersliği şeklinde öğrencilerimize hizmet vermek olan binamız 04.02.2010 tarihinde tüm dış ve dış mekanları onarımdan geçirilen boyatılmış. 15.11.2015 tarihinden itibaren doğal gaz yakıt sistemi ile ısıtılma sistemine geçilmiştir.

Açıldığı günden bu yana herhangi bir ek bina veya bir sportif faaliyetler için her hangi bir alan eklenmemiştir 04.06.2012 Tarihinden İtibaren İlkokula dönüştürülmüştür.

Okulumuzda görev yapan müdürlerimiz:

1-     Gürsel ŞAKAR

2-     Hadi TORBA